Radiostilte

Ik ben me ervan bewust dat het heel stil is op mijn weblog. Dat heeft zo zijn redenen. Aan de VU ben ik sinds 1 maart directeur van de Graduate School geworden, wat inhoudt dat ik al het promotieonderzoek mag coördineren en daarnaast ook de research master onder mijn beheer heb. Daarenboven ben ik uit hoofde van die functies ook lid van de stuurgroep die de herziening van het masteronderwijs aan de faculteit GGL regelt. Niet dat ik klaag hoor. Het is heel erg leuk en meestal zinvol werk allemaal, maar misschien verklaart het iets van de radiostilte. Overigens ben ik wel van plan om te zijner tijd weer iets te gaan posten. Ik ben namelijk op de achtergrond bezig om mijn boekje over het christendom te herzien en voor uitgave gereed te maken.
Omdat Twitter zo lekker vluchtig is, is dat beter bij te houden... 140 tekens schrijf je even, een blog-item vergt net iets meer denkwerk.

Reacties

Populaire posts