Probeersel: filmpje over mijn onderzoek

Op dit weblog post ik eigenlijk nooit iets over mijn onderzoek, of in ieder geval maar zeer zelden. Dat betreur ik eigenlijk, maar de praktijk is, dat als ik teksten voor mijn onderzoek schrijf, ik die meestal in het Engels schrijf en er dan direct een wetenschappelijke publicatie van maak. Ik wil al lange tijd graag filmpjes over mijn onderzoek maken waarin ik idealiter heel snel iets over mijn onderzoek voor het voetlicht kan brengen. Ik heb nu een eerste poging gewaagd en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Je vindt het filmpje hier:Laat eens weten of jullie dit een leuke manier vinden om iets over mijn onderzoek te horen en of het beeld iets toevoegt. Jezelf op film zetten is heel lastig, al was het maar omdat je automatisch geneigd bent om niet in de camera, maar naar je scherm te kijken, waardoor je net niet in de camera kijkt. Ik heb geprobeerd om dat te vermijden. Enfin: ik ben benieuwd.

Reacties

Populaire posts